Puncte de recompensă

O parte dintre produsele cumparate de pe acest site iti pot aduce ca bonus, puncte de recompensa. Pe baza acestor puncte, vei putea cumpara anumite produse. Comenzile tale vor putea fi achitate cu aceste puncte, daca reusiti sa acumulati suficiente puncte, puteti opta sa platiti cu puncte produsele comandate, fara sa va coste nimic in plus. De punctele de recompensa, beneficiaza toti clientii fideli ai magazinului nostru online, care sunt inregistrati si autentificati pe site,respectiv, au un cont creat pe acest site si efectueaza comanda fiind autentificati in contul de client de pe site.


Clientii care comanda produse fara sa aiba un cont pe acest site, ori chiar daca detin un cont pe acest site dar nu sunt autentificati (logati) in contul lor de pe acest site in momentul in care aleg produsele si fac comanda, NU VOR BENEFICIA DE PUNCTE DE RECOMPENSA pentru produsele cumparate de pe acest site !

Pentru a beneficia de punctele de recompensa, trebuie sa aveti un cont pe acest site http://www.stcroixrods.ro. Crearea unui cont este foarte simpla si dureaza doar cateva minute. Pentru a va crea un cont pe site ori pentru a va autentifica daca aveti deja un cont pe acest magazin online click aici urmati pasii ...

 

Cum functioneaza sistemul de puncte ?

O foarte mare parte dintre produsele afisate pe acest site, au afisate atat un pret in LEI cat si un pret in puncte. Un punct este echivalent cu un LEU(RON), valoarea punctelor difera de la un produs la altul. Dvs. in calitate de client, puteti opta sa platiti in LEI sau in PUNCTE(exclus plata MIXTA). Puteti beneficia de avantajul punctelor pentru a achita anumite produse dintre cele comandate de dvs, numai daca utilizati modul full de vizualizare a cosului dvs. de cumparaturi. Pentru a vizualiza cosul dvs. de cumparaturi in modul full, dati click aici.

Va fi afisat cosul dvs de cumparaturi, in modul FULL, iar daca aveti deja adaugate produse in cos si aveti puncte acumulate, va arata asemanator cu exemplul de mai jos:

 

 

Fiecare produs, va avea afisat in coloana "Numele produsului", urmatoarele informatii:

 1.) - Numele produsului;

 2.) -. Daca langa numele produsului sunt afisate trei stelute rosii, atunci inseamna ca produsul nu este pe stoc si nu poate fi comandat, prin urmare va trebui sa-l inlaturati din cosul dvs.

 3.) - Pretul produsului in "Puncte de recompensa" - Daca produsul poate fi cumparat in puncte;

 

In partea de jos a listei care reprezinta cosul dvs de cumparaturi online, aveti optiunea "Aplicati puncte de recompensa", iar imediat in dreapta acestei optiuni vor fi afisate si punctele de recompensa de care dispuneti si cu ajutorul carora puteti plati in totalitate sau partial (in functie de produsele pe care le aveti in cos), cumparaturile efectuate de dvs.

Imediat in randul urmator, aveti casuta in care trebuie sa specificati numarul de puncte pe care doriti sa le utilizati pentru a achita produsele din cosul dvs de cumparaturi. 

IMPORTANT !

 - Nu puteti specifica un numar mai mare de puncte decat aveti dvs disponibile in cont;

 - Nu puteti specifica un numar mai mare de puncte, decat costul total al cosului dvs. de cumparaturi.

 - Puteti sa folositi punctele pentru cumparaturi doar in momentul cand aveti minim 500 de puncte acumulate .

- Avand cont pe www.stcroixrods.ro puteti folosi aceeiasi adresa de mail si parola pentru logare si pe magazinul online www.yo-zuri.ro si invers, astfel ca punctele de recompensa vi se acumuleaza de pe cele doua magazine online in acelasi Cos de Cumparaturi.

Urmariti cu atentie exemplul dat mai sus.

Odata specificat numarul de puncte pe care doriti sa-l utilizati pentru a achita contravaloarea cosului dvs, dati click pe butonul "Aplicare Puncte", in caz contrar nu va fi activata optiunea de plata prin puncte de recompensa !!!

Odata ce ati utilizat un anumit numar de puncte de recompensa pentru a achita contravaloarea unor produse, punctele recompensa utilizate vor fi automat scazute din contul dvs. de client.

Puteti oricand verifica punctele recompensa de care dispuneti, daca sunteti autentificat in contul dvs.

Exemplu :

 

NOTA: - Prin acest sistem de puncte, dorim sa ne fidelizam clientii. Cei care vor cumpara de pe site-ul nostru si dupa un timp vor reveni cu noi comenzi (respectiv clientii fideli), vor reusi sa obtina un pret mai mic pe produs, datorita punctelor de recompensa. Veti putea plati mai putin pentru produsele achizitionate, deoarece puteti sa o platiti cu punctele recompensa acumulate. Cu cat comanda dvs este mai mare, cu atat punctele de recompensa sunt mai multe. In situatia in care ati acumulat minim 500 puncte de recompensa, puteti opta chiar sa achitati in totalitate o anumita comanda, fara sa mai platiti nimic !!! In acest fel, daca faceti un calcul, pretul produselor cumparate de dvs. de pe acest site, este mai mic decat pretul produselor afisat pe site !!! Implicit, asta inseamna ca veti putea cumpara mai ieftin decat din alta parte !!!

Produsele sunt aceleasi peste tot, diferenta o face pretul !!! De ce sa cumperi din alta parte, cand de aici poti cumpara mai ieftin ?

In speranta ca aceste informatii v-au fost utile, va dorim shopping placut!

 

 

 

 

 

 

www.stcroixrods.ro © 2019
CUI: 30996093, Reg. Com.: J35/3023/2012
ANPC
Powered by XCEED