Service&Garantie

Toate lansetele St. Croix sunt garantate de noi pentru orice defect care poate aparea in urma procesului de fabricatie. Pentru a beneficia de garantie sau de service in cazul lansetelor deteriorate accidental trebuie sa va inregistrati lanseta cumparata  in urmatorul formular on-line sau sa ne trimiteti o copie dupa formularul de garantie completat cu datele necesare si chitanta care dovedeste ca lanseta a fost cumparata de la unul dintre dealerii SC TRUE FISHING TACKLE SRL la adresa:

 
S.C. True Fishing Tackle SRL
Str. Memorandului, Nr. 98
Timisoara, Romania
Cod Postal 300592
tel:0743101010
 
Nu neglijati acest aspect, doar utilizatorul inregistrat ca prim cumparator al unui produs St. Croix beneficiaza de programul nostru de garantie si service post-garantie. In cazul lansetelor, daca nu ati inregistrat produsul, se va lua in considerarea vechimea lui in functie de numarul serial inscriptionat pe blanc deasupra manerului, dar numai pentru lansetele importate de SC TRUE FISHING TACKLE SRL si comercializate de dealerii SC TRUE FISHING TACKLE SRL in Romania. 
 
Trebuie sa stiti ca fiecare lanseta sau mulineta St. Croix beneficiaza de o perioada de garantie in functie de modelul si aplicatia pentru care a fost construit, astfel:
 
Garantie pe viata:
 
Legend Xtreme
Lansete Legend Elite
Lansete Legend Tournament
Legend Inshore Rods
Lansete Avid Series
Lansete de musca Legend Elite Freshwater/Saltwater
Lansete de musca Legend Ultra
Lansete de musca Avid
Mulinete de musca Imperial
Blancuri pentru lansete SCV, SCIV, SCIII
 
5 ani de garantie:
 
Lansete Triumph
Lansete Triumph Salmon & Steelhead
Lansete Premier
Lansete Wild River
Lansete Mojo Bass
Lansete Tidemaster
Lansete surf Avid Series
Lansete de musca Triumph
Blancuri pentru lansete SCII, SCIIW, SCI, E-Glass
 
1 an de garantie:
 
Mulinete Avid Series
Mulinete Premier 
Lansete de copca Legend
Lansete de copca Premier
 

Service

 
O lanseta rupta sau deteriorata inseamna mai putine clipe pe malul apei. Suntem siguri ca nu ati dorit asta, cum de altfel va asiguram ca nici noi nu ne-am asteptat la asa ceva.
 
Dar daca totusi s-a intamplat, haideti sa reparam impreuna ceea ce se mai poate repara. Pentru asta trebuie sa:
1. Trimiteti lanseta deteriorata, impreuna cu o scurta descriere a conditiilor in care s-a intamplat nefericitul accident si fluturasul care insoteste lanseta in momentul achizitionarii, completat. Este adevarat, traim in Romania, dar cu toate acestea noi avem incredere ca ceea ce ne scrieti ca s-a intamplat este adevarat.
2. Daca produsul este in perioada de garantie si a fost deteriorat datorita unor erori tehnologice in timpul procesului de fabricatie, bine-nteles ca toate costurile de reparatie sau de inlocuire vor fi suportate de noi, SC TRUE FISHING TACKLE SRL. 
3. Daca produsul nu mai este in perioada de garantie sau sunt semne evidente ca a fost deteriorat in urma folosirii inadecvate sau in urma unui accident, va vom repara sau inlocui componentele defecte, la un cost modic.
4. Toate cheltuielile de transport sunt suportate de client.
 

Deteminati vechimea lansetei Dvs. in functie de numarul serial 

 
Incepand cu 2001, fiecare lanseta St. Croix are un numar unic de identificare. Acesta este localizat pe blancul lansetei, deasupra manerului lansetei. In conformitate cu politica de garantie si service post-garantie al firmei St. Croix, acest numar este folosit pentru determinarea inceputului perioadei de garantie in cazul in care nu ati inregistrat acest produs la 30 zile de la data cumpararii lui.
 
Prima litera indica anul in care lanseta a fost construita:
A = 2001; B = 2002; C = 2003; D = 2004; E = 2005; F = 2006; G = 2007; s.a.m.d. 
 
A doua litera indica luna manufacturarii:
A = Ian; B = Feb; C = Mar; D = Apr; E = Mai; F = Iun; G = Iul: H = Aug; I = Sep; J = Oct; K = Nov; L = Dec 
 
Urmatoarele cifre sunt importante numai pentru fabricant si contin elemente definitorii pentru procesul tehnologic de fabricatie, loturi de componente, etc. 
 
 

Produsele deteriorate trebuie trimise doar la reprezentantul ST. Croix in Romania:

S.C. True Fishing Tackle SRL
Str. Memorandului, Nr. 98
Timisoara, Romania
Cod Postal 300592
tel:0743101010
 
alaturi de chitanta care dovedeste achizitionarea lansetei de la SC TRUE FISHING TACKLE SRL sau unul dintre dealerii SC TRUE FISHING TACKLE SRL.
 
Orice alt dealer sau centru de service nu este autorizat de noi pentru a lua in evidenta, repara sau inlocui orice element care poarta marca St. Croix
www.stcroixrods.ro © 2019
CUI: 30996093, Reg. Com.: J35/3023/2012
ANPC
Powered by XCEED